viernes, 26 de abril de 2013

EL L´OSCAR I LA AINOA POBRE A RIC



Havia un nen que tenia 15 anys i el seu nom és Oscar. No tenia germans però la seva mare el matessin però el seu pare i tot 'en viu.
Tenien una casa antiga a Barcelona i el seu pare el va apuntar     a  institut Balle anguila. El primer dia de l'institut l'oscar entra a les 08:30 L'oscar tenia molta son i quan entra tots els alumnes de la seva classe l´estaven mirant i la hora del pati l'Oscar estava assegut en un banc de l'institut i els alumnes de l'Institut estaven jugant. Hi havia una noia que es Aserco al costat I la la noia li preguntava com et dius i li pregunta quants Anys tens, i l'oscar li respon tot el que li cobdícia la noia.
I quan toco el timbre, an anat ala classe i el professor havia  Canviat les taules i l'òscar li demana al professor Puc  seure al costat de la Ainoa? i el professor li diu sí pots seure a costat de la Ainoa.
Passen els mesos i l'oscar li agrada  la Ainoa i a la Ainoa li agrada l'Oscar. Però el òscar és pobre i la Ainoa és rica i l'òscar no li Agrada que a rica. Passa una setmana en el món de la maten al pare de l’Ainoa  perquè treballava droga.
I la Ainoa deixa a  l'oscar se´h va de l'Institut  i es posa a treballar en una carnisseria durant  un mes.
Despres deix de treballar i es posa a fer màgia i quan ja tenia molt públic guanyava molts diners.
I ha tornat amb  la Ainoa i quan torna  troba a la Ainoa que ja tenia nuvi i estava embarassada. I agafa  les maletes i Se´n va  Màlaga I trobo una altra núvia i té un fill, i així  acaba  la història Fi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario